Brugercentrisk er et professionelt netværk for medarbejdere i danske virksomheder og organisationer, som ønsker at engagere sig i højere grad i brugercentrerede aktiviteter.

Deltagerne vil bestå af repræsentanter, som er involverede i produktudvikling, R&D, projektledelse, marketing m.m. på tværs af industrier.

 

Thomas Snitker udtaler:
”Samarbejdet med Totalregnskab betyder, at opgaverne på alle niveauer bliver udført kompetent og rettidigt. Kapaciteten tilpasses løbende i takt med ændringer i opgavebehovet indenfor økonomiområdet.”
____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Contool Feriebooking ApS har udviklet et system til booking og administration af udlejningssommerhuse. Den primære målgruppe er feriefonde. Contool Feriebooking systemet giver feriefondene et intelligent overblik angående de opgaver der skal løses, i forbindelse med udlejningen hele vejen igennem. Derudover indeholder Contool Feriebooking et indbygget regnskabssystem.

Totalregnskab udfører alle regnskabsmæssige opgaver for Contool Feriebooking, herunder:
  • Bogholderi og lønadministration
  • Håndtering af leverandørfakturaer og klargøring af betalinger
  • Budgettering og økonomisk rapportering til ledelsen
  • Økonomisk rådgivning

 

Direktør Max Andersen, Contool Feriebooking udtaler:
Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Totalregnskab. Uddelegeringen af opgaverne betyder at vi selv kan fokusere på at tjene penge på det vi er bedst til, og samtidig vide at de regnskabsmæssige opgaver bliver løst rettidigt og korrekt. 

 

Totalregnskab var til stor hjælp under vores opstart, og tog os i hånden. De administrative processer er optimerede, herunder automatiseret håndtering af bogholderi samt kunde- og leverandørfakturaer”. 

 

_________________________________________________________________________________________________________

Ilsted Tryk

Ilsted logo

Ilsted Tryk  har specialiseret sig i kreativt arbejde og trykning af publikationer med små oplag, herunder foreningsblade, personaleblade, slægtsbøger, mv.

Herudover driver Ilsted Tryk en forlagsvirksomhed, som udgiver den velkendte Øresundsguide, Kattegat.

Winnie Ilsted
 udtaler:
”Samarbejdet med Hans Jørgen Rasmussen – Totalregnskab – fungerer optimalt grundet et tæt samarbejde med dybdegående rådgivning og kontinuerlig opfølgning”.

Totalregnskab:
  • Har hjulpet Ilsted Tryk med opstart og implementering af egen regnskabsfunktion
  • Yder regnskabsmæssig assistance ved årsafslutning
  • Yder økonomisk rådgivning