Udnytter din virksomhed de muligheder moderne informationsteknologi tilbyder? Har I købt nogle IT-systemer, som ikke bliver brugt? Ofte er virksomheden nødt til at ændre sine arbejdsprocedure, når der indkøbes nye systemer. Det skyldes, at systemer, hvis de bruges korrekt, kan overtage mange manuelle arbejdsprocesser.

Vi hjælper vores kunder med at optimere deres IT-ressourcer. Totalregnskabs konsulenter står klar til at rådgive din virksomhed i brug af IT-ressourcer indenfor regnskab, salg, service og andre administrative områder.

Vi har gennem flere år opbygget en ekspertise i optimering af IT-processer. Vores fokus ligger særligt på automatisering og digitalisering af manuelle arbejdsgange. Vi har blandt andet haft stor succes med at hjælpe vores kunder over på et papirløst, digitalt bogholderi. Udover at opnå en stor tidsbesparelse, oplever vores kunder, at deres administrative overblik bliver væsentligt forbedret.

Hvad enten det er bogholderi, CRM-systemer eller noget helt tredje, så arbejder Totalregnskab altid på, at vores kunder udnytter deres nuværende IT-ressourcer bedst muligt. Du kan ligeledes tage Totalregnskab med på råd, hvis du skal indkøbe nye IT-systemer.

I Totalregnskab arbejder vi på, at vores kunder udnytter deres IT-ressourcer bedst muligt, så de kan fokusere på deres kerneforretning.

Helt konkret tilbyder Totalregnskab følgende:

  1. Integration af IT-systemer

  2. Digitalisering af bogholderi

    • Automatisering af bogføring

    • Digitalisering af bilag

  3. Valg & implementering af ERP-system

  4. Optimering af arbejdsprocesser